Koje veličine pelena trebam?

Pelene su, uz sve ostale potrepštine namijenjene bebama, proizvod na koji roditelji najviše polažu pažnju. Imajući u vidu činjenicu da, od prvog dana rođenja djeteta pa sve do isteka druge godine, a ponekad i duže, upravo pelena svakoga dana ljubi kožu naših klinaca – na njihovu kvalitetu i udobnost uistinu treba obratiti pažnju i odlučiti se za najkvalitetnije moguće.

Stoga je Violeta osmislila i dizajnirala Double care prema stvarnim potrebama djeteta. Elastične trake velike rastezljivosti izvrsno se prilagođavaju građi djeteta, a kroz odličan distributivni sloj omogućena je podjednaka distribucija tekućine na sve dijelove pelene.

Brzo upijanje iznimno je važna osobina pelene za sve, ali osobito za bebe u pokretu. Kod novih Double Care pelena posebna pažnja se posvetila prozračnosti materijala od kojih su napravljene, tankoći i iznimnoj mekoći pelene.

Double Care upijaju 80 ml tekućine za svega 19 do 23 sekunde, što je ocjenom EDANA testa svrstano u klasu A svjetske klasifikacije. Distributivni sloj nalazi se duž cijele pelene i ravnomjerno raspoređuje tekućinu na sve dijelove i ova jedinstvena tehnologija upijanja omogućava suhoću površinskog sloja pelene, koja osigurava suhoću bebine kože.

Svaka beba spava različito. Neke se više miču, druge pak duže spavaju: i jedno i drugo može biti veliki izazov za izdržljivost pelene. Stoga je neobično važno da razumijete i poznajete ritam aktivnosti i spavanja Vaših najmlađih i tome prilagodite učestalost mijenjanja pelena. Ukoliko pelena počne propuštati, zacijelo je vrijeme da pređete na veće veličine.

Double Care su ultratanke, superupijajuće pelene sa elastičnim trakama za zatvaranje i elastičnim strukom, koje bebi omogućuju udobnost – pelena se prilagođava rastu trbuščića bebe, koji – ovisno o količini hrane ili tempu mokrenja i obavljanja velike nužde – kod novorođenčadi može varirati i do 60%. Zbog distributivnog sloja raspoređenog duž cijele pelene, Doble Care upija tekućinu brzo i distribuira je unutar cijele pelene, te tako pelena zadržava više tekućine i osigurava potpunu suhoću.

Double Care Violeta pelene su dostupne u veličinama od 1 do 6.

Veličina 1 - NEWBORN

Pelene namjenjene najmanjima - novorođenčadi od 2 do 5 kilograma težine. Imajte na umu da novorođenčadi pelene treba promjenu pelena najčešće - čak i do 10 puta dnevno, stoga se pobrinite da u svakom trenutku imate dovoljnu zalihu, kako Vas vikendom, noću ili praznicima ne bi „iznenadilo“ prazno pakovanje.

Dupla njega - premium pelena i vlažne maramice
POKLON - Baby vlažne maramice s bademovim mlijekom.

STANDARD pakiranje sadrži 24 komada.
JUMBO pakiranje sadrži 44 komada.

Veličina 2 – MINI

Pelene namijenjene bebama od 3 – 6 kilograma težine. Novorođenčad i male bebe kojima je namijenjena ova veličina najčešće uprljaju pelenu nakon svakog obroka, stoga je važno provjeriti suhoću pelene nakon svakog hranjenja.

Dupla njega - premium pelena i vlažne maramice
POKLON - Baby vlažne maramice s bademovim mlijekom.

STANDARD pakiranje sadrži 24 komada.
MAXI pakiranje sadrži 64 komada.
JUMBO pakiranje sadrži 76 komada.

Veličina 3 – MIDI

Pelene namijenjene bebama od 4 – 9 kilograma težine. Bebe su postale aktivnije – više nisu tako mirne i počele su pomalo istraživati svijet oko sebe. Pelenu mijenjamo rijeđe nego u prva tri mjeseca, ali je sada elastična traka Double Care pelena posebno važna za udobnost malih „istraživača“.

Dupla njega - premium pelena i vlažne maramice
POKLON - Baby vlažne maramice s bademovim mlijekom.

STANDARD pakiranje sadrži 22 komada.
MAXI pakiranje sadrži 52 komada.
JUMBO pakiranje sadrži 66 komada.

Veličina 4 – MAXI

Pelene namijenjene bebama od 7 – 18 kilograma težine. Bebe su u ovoj dobi neumorne i krenule su u akciju – elastični struk na pelenama i prilagodljive, elastične trake su sada neophodne za neometanu igru.

Dupla njega - premium pelena i vlažne maramice
POKLON - Baby vlažne maramice s bademovim mlijekom.

STANDARD pakiranje sadrži 20 komada.
MAXI pakiranje sadrži 44 komada.
JUMBO pakiranje sadrži 60 komada.
GIANT pakiranje sadrži 74 komada.

Veličina 4+ – MAXI PLUS

Pelene namijenjene bebama od 9 – 20 kilograma težine. Bebe su u ovoj dobi neumorne i krenule su u akciju – elastični struk na pelenama i prilagodljive, elastične trake su sada neophodne za neometanu igru.

Dupla njega - premium pelena i vlažne maramice
POKLON - Baby vlažne maramice s bademovim mlijekom.


MAXI pakiranje sadrži 56 komada.

Veličina 5 – JUNIOR

Pelene namijenjene bebama od 11 – 25 kilograma težine. U ovoj dobi, bebe su neuhvatljive! Svijet je šarena lopta i one će se svakako potruditi da od jutra do mraka (a nekad i noću) tu loptu prevrnu što više puta. Želimo Vam sreću i strpljenje!

Dupla njega - premium pelena i vlažne maramice
POKLON - Baby vlažne maramice s bademovim mlijekom

STANDARD pakiranje sadrži 16 komada.
MAXI pakiranje sadrži 36 komada.
JUMBO pakiranje sadrži 52 komada.
GIANT pakiranje sadrži 62 komada.

Veličina 6 – JUNIOR PLUS

Pelene namijenjene mališanima sa 16+ kilograma težine. Došlo je vrijeme za odvikavanje od pelena. Junior Plus Double Care je vjerojatno posljednje pakiranje pelena koje će Vam trebati – slijedeći izazov je toalet i učenje pravila higijene. Violeta vlažni toaletni papir za djecu s ekstraktom nevena je slijedeći proizvod koji će zamijeniti pelene.

Dupla njega - premium pelena i vlažni toaletni papir
POKLON - Baby vlažnI toaletni papir

JUMBO pakiranje sadrži 48 komada.